HOTELSKI
PROGRAM

Profesionalni tim, Enterijer Janković Inženjering, sastavljen uvek od nauke, kreativnosti i iskustva, kroz posvećenost detaljima i istrajan rad, pruža Vam kompletnu uslugu projektovanja, izvođenja i opremanja enterijera u okviru hotelskog programa.

POSLOVNI
OBJEKTI

Sa iskustvom u radu u različitim fazama enterijerskih radova, na više od 20 banaka u Srbiji, Rusiji i drugim zemljama u inostranstvu, kao i na brojnim drugim tipovima poslovnih objekata, Enterijer Janković je spreman da brzo i spretno odreaguje na sve Vaše zahteve.

REZIDENCIJALNI OBJEKTI

Enterijer Janković duboko veruje da je Vaš ukus odraz jedinstvenih životnih iskustava. Na desetine uticajnih ljudi iz poslovnih i političkih krugova Srbije i inostranih zemalja, živi upravo u objektima koje je za njih kreirao i opremio Enterijer Janković. Neka ta činjenica govori u naše ime.

JAVNI OBJEKTI I DRŽAVNE INSTITUCIJE

Kroz posvećenost estetici i kvalitetu, funkcionalnoj i tehničkoj efikasnosti, a na temelju mnogobrojnih iskustava u opremanju i renoviranju javnih objekata i vladinih institucija različitih država, skladno sa namenom objekta, udahnućemo u njih ekskluzivnost, snagu, karakter, prijatnost, izuzetnost.