Ekskluziv

Pored moderne upravne zgrade i novoizgrađenih proizvodnhih pogona u Primorskoj ulici 88 u Novom Sadu, Enterijer Janković poseduije još dve svoje fabrike, na druge dve lokacije. Proizvodna jedinica namenjena za opremanje luksuznih vila najviših standarda kvaliteta pod nazivom Enterijer Janković Ekskluziv je takođe locirana u Novom Sadu a druga je sa sedištem u Novoj Pazovi.


POTREBE KLIJENATA


Prateći očekivanja svojih klijenata i želeći da im u svakom smislu omogući vrhunski kvalitet proizvoda i nivo usluge, Enterijer Janković otvorio je nov i savremen pogon sa nazivom Ekskluziv, namenjen projektovanju i proizvodnji, isključivo ekskluzivnih enterijera za luksuzne vile tradicionalnog i klasičnog tipa.

CNC MAŠINE


Sedište Enterijer Jankovic EKSKLUZIV nalazi se u Novom Sadu u ulici Privrednikova bb. Upravna zgrada prostire se na oko 4.000 m2 i broji oko 100 zaposlenih. Objekat je opremnjen velikim brojem najsavremenijih komjuterski upravljanim (CNC) mašina.


SPECIFIČNI ZAHTEVI

EKSKLUZIV je namenjen proizvodnji na osnovu specifičnih zahteva kupaca, i to proizvoda sa složenim konstrukcijama i završnim obradama, koji će biti sačinjeni od najekskluzivnijih materjala i izrađeni prema najsavremenijim tehnologijama. Pogon vode visoko obučeni ljudi sa velikim iskustvom i znanjem u oblasti obrade drveta, koji iza sebe imaju veliki broj uspešno završenih projekata – kuća, vila i mnogih drugih kompleksnih objekata.