Inženjering

Inženjering je sinonim za stručno i proaktivno rukovođenje projektima na svim tržištima Sveta. Ovo organizaciono telo kompanije pretače zahteve kupca u vizuelna i stvarna rešenja, profesionalno koordiniše svim aktivnostima, od izrade idejnog rešenja do izvođenja radova, i odgovara i na najsloženije potrebe klijenata. Inženjering svaki izazov posmatra kao šansu za uspeh i razvoj, a u tome i uspeva zahvaljujući specijalizovanim timovima inženjera građevinarstva, arhitekture, mašinstva i prerade drveta sa velikim znanjem i iskustvom u oblasti opremanja enterijera.

Inženjering ima najkompleksniju ulogu u kompaniji. Nakon ugovaranja posla, koordinacija svih aktivnoti na polju uspešne realizacije projekta, pripada upravo ovom sektoru. Inženjering funkcioniše na bazi projektnih timova koji su formirani za određena tržišta. Na čelu svakog tima je menadžer projekta, odgovoran za rukovođenje i ispunjenje dinamičkog plana rada. Enterijer Janković ima profesionalne timove za područje Evropske Unije, Ujedinjenog Kraljevstva, Rusije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i zemalja iz regiona.

Menadžer projekta u svom timu ima saradnike na projektu, najčešće projektanta i šefa gradilišta kao desne ruke za aktivnosti izvođenja radova odnosno montaže. Nakon verifikacije uzoraka i crteža, sledi proizvodnja. Svaka faza izrade proizvoda podrazumeva procesnu kontrolu kvaliteta izrade elemenata. Nakon provere funkcionalnosti i finalnog nadzora nad kvalitetom gotovog proizvoda od strane Službe kvaliteta, organizuje se pakovanje i otprema na mesto ugradnje.

Projekat se smatra završenim, nakon izvršene primo-predaje radova od strane investitora. Menadžer projekta na čelu projektnog tima, odgovoran je za realizaciju projekta i u periodu važenja garancije. Kvalitet robe Enterijera Janković potvrđuju i akreditovani instituti iz EU, UK i Rusije, što je potvrđeno velikim brojem tehničkih sertifikata.