Albero program

Kompanija Enterijer Janković pune dve decenije obezbeđuje ekskluzivnu građevinsku stolariju i elemente enterijera za kupce sa istančanim ukusom. Iza sebe ima više od hiljadu uspešno realizovanih projekata širom Evrope i sveta, koji se opisuju vrhunskim idejnim rešenjima i luksuznim opremanjem objekata visokog ranga i kategorizacije – prestužni hoteli, javne i državne institucije, poslovni prostori, rezidencije…

Sinonimi za Enterijer Janković jesu najviši standardi kvaliteta, specifičan dizajn, ekskluzivnost i profesionalizam. Nakon dvadeset godina tradicije, u težnji da pruži još više i osluškujući evoluciju želja i očekivanja kupaca, kompanija izlazi u susret drugoj ciljnoj grupi, plasiranjem potpuno nove proizvodne linije pod nazivom Albero. Proizvoda linija Albero je kreirana sa strategijom da zadovolji potrebe klijenata za standardnim, estetski lepim, kvalitetnim i ekonomičnim proizvodom.

Siguran u konkurentost i u liderske veštine, Enterijer Janković je inovirao svoje proizvodne pogone, uvođenjem najsavremenih tehnoloških jedinica za izradu Albero artikala i to sa jedinstvenim ciljem – da putem racionalnih konstukcija, prepoznatljivog dizajna i savremenih materijala, održi visok kvalitet izrade, poveća efikasnost i obogati svoju ponudu ekonomičnim i modernim proizvoda. O kvalitetu proizvodnog programa Albero svedoče brojni tehnički sertifikati izdati od strane akreditovanih evropskih instituta, u oblasti protivpožarnosti, akustike, protivporvalnosti, klima klase i CE znaka.

Pomenuti tehnički atesti dokaz su visoke klasifikacije i izuzetnih performasi ukupne palete Albero proizvoda. Ako želite moderno oblikovan proizvod, kvalitetan proizvod izrađen iz savremenih materijala, ekonomičan proizvod, brz odgovor na zahtev i kratke rokove isporuke, Vaš jedini i pravi izbor je Albero!

POGLEDAJTE ELEKTRONSKI KATALOG ALBERO VRATA

ALBERO
VRATA

POGLEDAJTE ELEKTRONSKI KATALOG ALBERO PROZORA

ALBERO
PROZORI

POGLEDAJTE ELEKTRONSKI KATALOG ALBERO HOTELSKIH SOBA

ALBERO
HOTELSKE
SOBE