Javni objekti i
državne institucije

Prostor je svuda oko nas, ali nisu svi vešti da iz njega izvuku ono najbolje. Enterijer Janković je kompanija sigurna u sebe i svoje umeće, iskusna i uverena u veštine i sposobnosti svojih zaposlenih koji stvaraju za Vas.

Kroz posvećenost estetici i kvalitetu, funkcionalnoj i tehničkoj efikasnosti, a na temelju mnogobrojnih iskustava u opremanju i renoviranju javnih objekata i vladinih institucija različitih država, u skladu sa namenom objekta, udahnućemo u njih ekskluzivnost, snagu, karakter, prijatnost, izuzetnost. Filozofija kompanije je doslednost u pružanju usluge klijentu, u odnosu koji je ličan, direktan i otvoren. Posvećeni smo novim, svežim idejama i konceptima, ali uz visok stepen uvažavanja stila i detalja koji imaju emotivnu i istorijsku vrednost.

Bolnicama je više nego mnogim drugim objektima potreban nov i svež enterijer, koji će da odražava zdravlje, sreću i nadu, nasuprot bolesti i patnji. Kreiranjem takvog okruženja, u pacijentu se može podstaći želja da se bori za zdravlje i bolje sutra. Novo, sveže i obojeno okruženje bolnici može udahnuti prijateljsku i optimističnu atmosferu, koja joj je nužna, a njenim posetiocima preko potrebna, uz adekvatnu uslugu i tretman.