Hotelski program

Na osnovu sopstvene kulture i stečene tradicije, Enterijer Janković je stvorio osećaj i želju da gostima, posetiocima i prolaznicima učini boravak prijatnim i nezaboravnim. Uz taj osećaj, stečenu veštinu i uvek različit prsitup svakom projektu, Enterijer Janković za svakog klijenta obezbeđuje jedinstveno rešenje, bazirano na njegovim zamislima, stilu, okruženju, standardima i budžetu.

Smatra se da je opremanje hotela umetnost privlačenja pažnje korisnika usluge na poseban način, čiji je krajnji rezultat njihovo povećano interesovanje. Iskustvo Enterijera Janković je zasnovano na učešću u desetinama poslova projektovanja, izvođenja i opremanja enterijera hotela. Pažljivo odabrani i ukomponovani detalji enterijera obezbediće gostima prijatanu atmosferu i pozitivno iskustvo boravka u ovakvom ambijentu, a menadžmentu hotela osećaj ponosa.

Profesionalni tim, Enterijer Janković Inženjering, sastavljen uvek od esksperata posvećenih detaljima i istrajnom radu zasnovanom kako na nauci tako i na kreativnosti i iskustvu, pruža Vam kompletnu uslugu projektovanja, izvođenja i opremanja enterijera u okviru hotelskog programa.